Leder efter madleverandør til 1.200 gymnasieelever

Nyt gymnasium får ikke sin egen kantine

Når Midtbyens Gymnasium åbner i Viborg næste år, bliver det uden nogen egentlig kantine. Gymnasiet er derfor gået i gang med at lede efter firmaer, der dagligt vil sørge for mad til de godt 1.200 studerende og cirka 100 ansatte, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

"Vi forestiller os, at elever, studerende og medarbejdere selv bestiller deres mad via en app, og at leverandøren kommer til gymnasiet og kollegierne for at levere den bestilte mad. Det kan handle om alle dagens måltider", hedder det i indbydelsen til et møde, som bliver holdt 25. oktober.

Indbydelsen fra uddannelsesinstitutionen Mercantec er sendt ud til alle de firmaer, som umiddelbart vurderes at kunne løfte opgaven.

- At vi har valgt ikke at lave vores egen kantine handler primært om, at vi gerne vil bruge vores energi, vores tid og ressourcer på at gøre de unge så dygtige, som de kan blive. Vi mener, at andre er meget bedre til at lave den rigtige mad til de rigtige priser, siger Mercantec-direktør Kirsten Holmgaard til folkebladet.

Madleverandører, der vil høre mere, kan melde sig til mødet på mailadressen chaa@mercantec.dk.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.14