Sydjyde vil levere tapas til døren

Tidligere køkkenchef og restaurantejer klar med nyt koncept

I Sydjylland er 42-årige Martin Beltoft-Olsen klar med et nyt madkoncept: Han leverer tapas hjem til borgerne i Vejen og omegn, og han gør det under et navn, der i høj grad indikerer, hvad det handler om: TapasTilDøren.

Tanken er at levere et gastronisk alternativ til pizza, skriver JydskeVestkysten.

- Medmindre du bor i København, så er det ikke meget andet end pizza, som leveres til dit dørtrin. Det vil jeg gerne lave om på med mit nye madkoncept, der bringer både tapasanretninger, smørrebrød, stjerneskud og andre lækkerier til døren, forklarer Martin Beltoft-Olsen til avisen.

Han har de seneste par år arbejdet hos BC Catering i Kolding. Før da har han blandt andet drevet restauranten i Vejen Golfklub, været køkkenchef på Gammel Vraa Slot og haft egen restaurant i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

Nu har han lejet sig ind i et lokalt køkken, hvor der er plads nok til, at han også kan levere til selskaber.

- I forretningens opstartsfase er det nødvendigt at forudbestille din mad, men tanken er, at på sigt skal det være nemt og bekvemt at bestille vores lækkerier, og vupti indenfor en halv time er maden leveret lige til hoveddøren, konstaterer den nye madleverandør på forretningens hjemmeside.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Nyhedsbrev

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Online Avis Arkiv

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.181