23948sdkhjf

Nu skal landets bedste take away-restaurant kåres

Alle kan stemme på deres lokale favorit

Madportalen Just Eat har sat sig for at få kåret Danmarks bedste take away-restaurant og har derfor stiftet Danish Take Away Awards, hvor alle kan stemme digitalt.

- Nu er det tid til at hylde dem, der fortjener en guldmedalje for at gøre hverdagen lidt lettere og mere smagfuld, skriver Just Eat i en pressemeddelelse. Frem til 31. oktober kan alle stemme på deres eget favoritsted i take away-branchen.

- Alle byer i Danmark har deres egne take away-helte, og de skal selvfølgelig hyldes. Det er dem, der redder os i hverdagen og sørger for, at vi får god mad på bordet, selv om tiden er knap. Vi håber selvfølgelig, at danskerne vil være med til at fremhæve netop deres favorit-take away-restaurant, så vi kan give anerkendelsen videre, siger Just Eat-direktør Carsten Boldt.

Vinderne bliver hyldet ved awardshowet Danish Take Away Awards, der holdes i november. Der findes vindere på både nationalt og regionalt plan, og vinderen af Danmarks bedste take away belønnes med 20.000 kroner.

Ifølge Just Eat handler det om meget mere end kontantpræmien:

- Det betyder enormt meget for restauranterne at opnå hæder og anerkendelse blandt danskerne. Restauranterne er jo dybt afhængige af, at kunderne kan lide dem for deres mad og service. Ved at stemme på sin favorit giver man et skulderklap til den lokale take away-restaurant, og det varmer mere, end de fleste lige tror, siger Carsten Boldt.

Danish Take Away Awards uddeler 13 forskellige priser i en række forskellige kategorier - eksempelvis "Årets klassiker", "Årets nyhed" og "Forbrugerprisen".

Alle take away-restauranter kan deltage, og det er ikke kun forbeholdt restauranter tilknyttet Just Eat. Afstemningen er i gang på internetadressen www.dtaa17.dk.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Farvel til gourmet, velkommen til mormormad

Badehotel i Blokhus skifter foie gras ud med skipperlabskovs

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Brødre klar med ny restaurant i Horsens

Nyhedsbrev

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Online Avis Arkiv

Kendt kok lancerer 150 nye fødevareprodukter

De første er efter planen klar til salg om få uger

Kendt Odense-restaurant konkurs

Årets Kok 2019: Jagten er i gang

Otte fynske rigmænd har købt Jensen ud af Jensens Bøfhus

Medie: Stifter Palle Skov Jensen er helt ude af sit livsværk efter 34 år

Det offentlige elsker økologisk foodservice

Erfaren køkkenchef skifter til Madkastellet

Han skal stå for virksomhedens eventcatering

- Domino's vil med 100 procents sikkerhed miste kunder

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Bil-kantine er base for mad ud af huset

Madkastellet lancerer kantiner uden ret meget kød

Markedet er klar til fleksitarkantiner, vurderer stifteren

Ægtepar laver italiensk cateringfirma

Foodservicebranchen vokser videre

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Send til en kollega

0.17