23948sdkhjf

Nu skal landets bedste take away-restaurant kåres

Alle kan stemme på deres lokale favorit

Madportalen Just Eat har sat sig for at få kåret Danmarks bedste take away-restaurant og har derfor stiftet Danish Take Away Awards, hvor alle kan stemme digitalt.

- Nu er det tid til at hylde dem, der fortjener en guldmedalje for at gøre hverdagen lidt lettere og mere smagfuld, skriver Just Eat i en pressemeddelelse. Frem til 31. oktober kan alle stemme på deres eget favoritsted i take away-branchen.

- Alle byer i Danmark har deres egne take away-helte, og de skal selvfølgelig hyldes. Det er dem, der redder os i hverdagen og sørger for, at vi får god mad på bordet, selv om tiden er knap. Vi håber selvfølgelig, at danskerne vil være med til at fremhæve netop deres favorit-take away-restaurant, så vi kan give anerkendelsen videre, siger Just Eat-direktør Carsten Boldt.

Vinderne bliver hyldet ved awardshowet Danish Take Away Awards, der holdes i november. Der findes vindere på både nationalt og regionalt plan, og vinderen af Danmarks bedste take away belønnes med 20.000 kroner.

Ifølge Just Eat handler det om meget mere end kontantpræmien:

- Det betyder enormt meget for restauranterne at opnå hæder og anerkendelse blandt danskerne. Restauranterne er jo dybt afhængige af, at kunderne kan lide dem for deres mad og service. Ved at stemme på sin favorit giver man et skulderklap til den lokale take away-restaurant, og det varmer mere, end de fleste lige tror, siger Carsten Boldt.

Danish Take Away Awards uddeler 13 forskellige priser i en række forskellige kategorier - eksempelvis "Årets klassiker", "Årets nyhed" og "Forbrugerprisen".

Alle take away-restauranter kan deltage, og det er ikke kun forbeholdt restauranter tilknyttet Just Eat. Afstemningen er i gang på internetadressen www.dtaa17.dk.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyhedsbrev

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Online Avis Arkiv

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

Send til en kollega

0.124