Nu skal landets bedste take away-restaurant kåres

Alle kan stemme på deres lokale favorit

Madportalen Just Eat har sat sig for at få kåret Danmarks bedste take away-restaurant og har derfor stiftet Danish Take Away Awards, hvor alle kan stemme digitalt.

- Nu er det tid til at hylde dem, der fortjener en guldmedalje for at gøre hverdagen lidt lettere og mere smagfuld, skriver Just Eat i en pressemeddelelse. Frem til 31. oktober kan alle stemme på deres eget favoritsted i take away-branchen.

- Alle byer i Danmark har deres egne take away-helte, og de skal selvfølgelig hyldes. Det er dem, der redder os i hverdagen og sørger for, at vi får god mad på bordet, selv om tiden er knap. Vi håber selvfølgelig, at danskerne vil være med til at fremhæve netop deres favorit-take away-restaurant, så vi kan give anerkendelsen videre, siger Just Eat-direktør Carsten Boldt.

Vinderne bliver hyldet ved awardshowet Danish Take Away Awards, der holdes i november. Der findes vindere på både nationalt og regionalt plan, og vinderen af Danmarks bedste take away belønnes med 20.000 kroner.

Ifølge Just Eat handler det om meget mere end kontantpræmien:

- Det betyder enormt meget for restauranterne at opnå hæder og anerkendelse blandt danskerne. Restauranterne er jo dybt afhængige af, at kunderne kan lide dem for deres mad og service. Ved at stemme på sin favorit giver man et skulderklap til den lokale take away-restaurant, og det varmer mere, end de fleste lige tror, siger Carsten Boldt.

Danish Take Away Awards uddeler 13 forskellige priser i en række forskellige kategorier - eksempelvis "Årets klassiker", "Årets nyhed" og "Forbrugerprisen".

Alle take away-restauranter kan deltage, og det er ikke kun forbeholdt restauranter tilknyttet Just Eat. Afstemningen er i gang på internetadressen www.dtaa17.dk.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.315