Musikhus klar med nyt storkøkken

Kapacitet på 1.000 gæster er en del af millioninvestering

Med en investering på cirka 10 millioner kroner har Tinghallen Kongres- & Musikhus i Viborg opdateret sin BDO Lounge, som er en del af hallens mange kvadratmeter på Tingvej - og investeringen er ikke mindst kommet køkkenchef Uffe Mikkelsen til gode, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Tidligere var der mørke kroge og bøvlede arbejdsgange i BDO Lounge, men projektet har totalt fornyet de cirka 2.000 kvadratmeter - ikke mindst ved at forvandle den lokale håndboldklubs gamle kontor til et storkøkken med en kapacitet på 1.000 gæster, skriver avisen.

Den nye lounge kan have knap 1.000 mennesker inde til arrangementer, og det nye køkken kan naturligvis servicere dem. Blandt meget andet rummer køkkenet nu to superopvaskemaskiner, der kan vaske 3.400 tallerkener i timen, og "en åbenbaring af en kaffemaskine" kan brygge 20 liter på fire minutter, nævner Viborg Stifts Folkeblad.

Køkkenchef Uffe Mikkelsen styrer både det helt nye køkken i loungens bygning og det forholdsvis nye i Tinghallen lige i nærheden af loungen. På samme vis er Helle Nørskov restaurantchef begge steder.





Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden samler sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Nyhedsbrev

Kokke-legende lukker sin restaurant

Online Avis Arkiv

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.165