Stjernekok overtager efter Michaud på Brøndums Hotel

| Af Jakob Kanne Bjerregaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Skagenhotellet har mistet Michel Michaud men får Allan Poulsen som køkkenchef

Brøndums Hotel har mistet en stjernekok, men en ny er allerede sat i stilling som fungerende ny køkkenchef.

Allan Poulsen er et af dansk gastronomis store navne med en titel som Årets Kok 2008 på cv’et og en stribe af ansættelser på toprestauranter.

Han har i nogle måneder arbejdet på Brøndums Hotel udelukkende for at arbejde sammen med sin gamle læremester Michel Michaud.

- Vi vidste jo godt, at Michaud ville stoppe på et tidspunkt, men det var vist kun ham selv, der vidste at det skulle være nu. Så jeg fik valget mellem at stoppe eller at fortsætte. Og da jeg i forvejen har en god mavefornemmelse og godt kan lide at være her, så valgte jeg at fortsætte, siger Allan Poulsen.

Ansættelsen af Allan Poulsen vil ikke betyde det store for den mad, der serveres på Brøndums Hotel.

- Det er en rigtig god løsning med Allan Poulsen som fungerende køkkenchef. Han vil sikkert gradvist ændre på nogle af tingene, men alle de klassiske retter og smørebrød, som er kendetegnet ved Brøndums Hotel, det bliver der ikke ændret på, siger Thomas Andreasen, der er direktør på Brøndums Hotel.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden samler sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Nyhedsbrev

Kokke-legende lukker sin restaurant

Online Avis Arkiv

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.153