23948sdkhjf

Kendt chefkok er stoppet på berømt hotel

| Af Jakob Kanne Bjerregaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Franske Michel Michaud vil i sit livs efterår selv bestemme sin arbejdstid

Det er slut med fransk islæt på det berømte Brøndums Hotel i Skagen. Chefkokken Michel Michaud har valgt at stoppe, så længe han er ved godt helbred og i stand til at lave andre ting.

- Jeg stopper, inden det er for sent. Jeg vil ikke længere stå i et køkken 12 timer i træk. Jeg skal nyde livet nu, siger den nu 72-årige Michel Michaud, der indtil i forrige uge var køkkenchef på Brøndums Hotel.

Det er ikke fordi, Chef (et navn han går under i branchen) vil gå i gang med en almindelig pensionisttilværelse. Han vil i stedet frigive tid til sine egne projekter, som han længe har drømt om at føre ud i livet.

- Om tre år er det måske for sent. Jeg har mange projekter, jeg gerne vil bruge min tid på, siger Michel Michaud.

Tættere på familien
Han er blandt andet i gang med at producere og sælge sin efterhånden berømte klassiske kage, Gateau Marcel.

Han lægger dog heller ikke skjul på, at afskeden med Brøndums Hotel også handler om afstanden til København og Fåborg og sine to børn, der får ham til sammen med sin kone at sætte huset til salg og søge sydpå.

- Vi har været rigtig glade for at bo i Skagen, men vi er altså nødt til at komme tættere på familien, siger Michel Michaud.

De senere år har Chef levet et noget omtumlet liv efter skiftet fra Ruths i 2014 til Molskroen og Molskroen Brasserie og så for halvandet år siden til Brøndums Hotel.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (2)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.177