23948sdkhjf

Dina har overtaget et kæmpestort køkken

Ernæringsassistent vil sælge frokostordninger til virksomheder

I Sdr. Felding i Vestjylland har den 34-årige Dina Jespersen overtaget et kæmpestort køkken for at sælge frokostordninger til virksomheder i Ringkøbing og omegn.

Køkkenet på cirka 250 kvadratmeter ligger i Ringkøbing-Skjern Erhverspark, hvor køkkenproducenten Velfac tidligere holdt til. Siden virksomheden flyttede, har køkkenet ligget ubrugt hen, men nu kommer der altså gang i udstyret igen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- I Dina's Køkken vil jeg lave mad fra bunden af med årstidens grønsager. Lige nu er jeg for eksempel i gang med at sylte agurker, rødbeder, rødkål, squash og rødløg, siger Dina Jepsen til avisen.

Hun er udlært ernæringsassistent fra Herning Sygehus og glæder sig over, at hun nu råder over et køkken i topklasse. Det blev total-renoveret i 2008 og var dimensioneret til at kunne levere mad til op til 1.000 mennesker om dagen, indtil Velfac-produktionen blev flyttet til Polen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ifølge Dina Jespersen står køkkenet som næsten nyt med kæmpestort kølerum og fryser, stort vaskerum og gode lagerlokaler, men det har krævet en hel del energi at gøre det klart til de nye tider:

- Puha hvor skal der gøres rent i et køkken der har stået tomt i 8 år! Så er et køkken på 250 kvm lige pludselig stort. Men nå, jeg kæmper videre, konstaterede Dina Jespersen på sin Facebook-side, da hun i sommers var i gang med at fjerne støv og spindelvæv.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.176