Dina har overtaget et kæmpestort køkken

Ernæringsassistent vil sælge frokostordninger til virksomheder

I Sdr. Felding i Vestjylland har den 34-årige Dina Jespersen overtaget et kæmpestort køkken for at sælge frokostordninger til virksomheder i Ringkøbing og omegn.

Køkkenet på cirka 250 kvadratmeter ligger i Ringkøbing-Skjern Erhverspark, hvor køkkenproducenten Velfac tidligere holdt til. Siden virksomheden flyttede, har køkkenet ligget ubrugt hen, men nu kommer der altså gang i udstyret igen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- I Dina's Køkken vil jeg lave mad fra bunden af med årstidens grønsager. Lige nu er jeg for eksempel i gang med at sylte agurker, rødbeder, rødkål, squash og rødløg, siger Dina Jepsen til avisen.

Hun er udlært ernæringsassistent fra Herning Sygehus og glæder sig over, at hun nu råder over et køkken i topklasse. Det blev total-renoveret i 2008 og var dimensioneret til at kunne levere mad til op til 1.000 mennesker om dagen, indtil Velfac-produktionen blev flyttet til Polen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Ifølge Dina Jespersen står køkkenet som næsten nyt med kæmpestort kølerum og fryser, stort vaskerum og gode lagerlokaler, men det har krævet en hel del energi at gøre det klart til de nye tider:

- Puha hvor skal der gøres rent i et køkken der har stået tomt i 8 år! Så er et køkken på 250 kvm lige pludselig stort. Men nå, jeg kæmper videre, konstaterede Dina Jespersen på sin Facebook-side, da hun i sommers var i gang med at fjerne støv og spindelvæv.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.165