Hørkram holder - næsten - rekordskansen

Overskuddet hos cateringgrossisten igen helt i top

Hos cateringgrossisten Hørkram Foodservice var de så glade for et 2015-overskud på over 91 millioner kroner, at de har gjort det igen:

2016-regnskabet viser et overskud på 91,1 millioner kroner, hvilket er bare cirka 350.000 mindre end rekordåret 2015. Til gengæld er nettoomsætningen steget fra 2,4 til 2,65 millarder kroner.

- Årets resultat er opnået ved vores fokusering på at yde høj service til vores mange kunder i gastronomien. Vi har i mindre grad end tidligere fokuseret på key account-kunder, hvor dækningsgraden er beskeden, konstaterer ledelsen i sin beretning.

- I 2016 har vi afsluttet udbygningen af vores center i Århs, der nu står med en betydeligt større kapacitet end ved årets begyndelse. Tilsvarende har vi i 2016 iværksat en betydelig tilbygning til vores center i Sorø; et byggeprojekt der forventes afslutte i 2018, hedder det også.

Endnu bedre i år
Hørkram Foodservice har siden 2010 kunnet notere sig støt stigende overskud: Via 13 millioner i 2010, 15 millioner i 2011 og 21 millioner i 2012 hoppede overskuddet i 2013 op på 68 millioner og derfra til 80 millioner i 2014.

Og nu har det altså - foreløbig - lagt sig fast på 91 millioner. Dog ikke ret længe, ifølge ledelsen, som forventer et endnu bedre resultat i 2017.

Det gennemsnitlige antal af fastansatte medarbejdere hos Hørkram Foodservice steg sidste år med 75 til 717.

De seneste år er non-food som glas, porcelæn og bestik også vokset betragteligt i Hørkram Foodservices sortiment, som nu tæller over 22.000 varer.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.321