App skal gøre det nemmere at levere fødevarer

| Af Trine Dam | Tip redaktionen om en historie

NemLevering.dk vil gøre det både lettere og billigere for fødevare- og cateringbranchen at levere til kunderne.

Fødevare- og cateringbranchen får nu helt nye muligheder, når det kommer levering af fødevarer til kunderne. Det sker med en app fra den danske tech-virksomhed NemLevering.dk.

Nye regler for levering af fødevarer hos PostNord har ellers givet mange virksomheder en bekymret mine for fremtiden på grund af ændringer med håndtering af bokse samt mulige prisjusteringer.

Men med sin nye app forsøger NemLevering.dk altså at komme med en løsning på problematikken.

- Vi er blevet kontaktet af personer, som kan risikere at miste deres forretning efter PostNords seneste ændringer af deres fødevarelevering, fortæller Anibal Damiao, founder og CEO hos NemLevering.dk, i en pressemeddelelse.

- Svært at overleve
Kort fortalt udregner firmaets app automatisk den korteste og mest kosteffektive rute for forskellige leverancer, hvorefter man som virksomhedsejer kan tildele de forskellige jobs til chauffører.

Når ordren er sendt afsted, kan man få det fulde overblik over sin distribution og logistik med livetracking af alle køretøjer, leverancer og rapporterede problemer.

- Kunderne forlanger hastighed og kvalitet, men store, etablerede transportvirksomheder gør det svært for små forretninger at overleve i en verden domineret af store webshops. Vi forsøger at hjælpe små og mellemstore virksomheder, før denne trend driver dem konkurs, siger Anibal Damiao.

NemLevering.dk’s værktøj er gratis at benytte for kunder med faste kontrakter. Kunder uden faste kontrakter kan få adgang ved at betale en månedlig pris og bruge værktøjet til deres egne køretøjer eller køretøjer fra vognmænd.

NemLevering.dk har eksisteret i knap et år og har hidtil haft en hjemmeside som platform. Men nu er virksomheden altså klar med en app, der indeholder en stribe nye funktioner - eksempelvis med livetracking, så leverandøren til hver en tid kan se, hvor langt chaufføren er kommet.

Mere om: PostNord


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

International rådgivning på højt niveau

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.189