App skal gøre det nemmere at levere fødevarer

| Af Trine Dam | Tip redaktionen om en historie

NemLevering.dk vil gøre det både lettere og billigere for fødevare- og cateringbranchen at levere til kunderne.

Fødevare- og cateringbranchen får nu helt nye muligheder, når det kommer levering af fødevarer til kunderne. Det sker med en app fra den danske tech-virksomhed NemLevering.dk.

Nye regler for levering af fødevarer hos PostNord har ellers givet mange virksomheder en bekymret mine for fremtiden på grund af ændringer med håndtering af bokse samt mulige prisjusteringer.

Men med sin nye app forsøger NemLevering.dk altså at komme med en løsning på problematikken.

- Vi er blevet kontaktet af personer, som kan risikere at miste deres forretning efter PostNords seneste ændringer af deres fødevarelevering, fortæller Anibal Damiao, founder og CEO hos NemLevering.dk, i en pressemeddelelse.

- Svært at overleve
Kort fortalt udregner firmaets app automatisk den korteste og mest kosteffektive rute for forskellige leverancer, hvorefter man som virksomhedsejer kan tildele de forskellige jobs til chauffører.

Når ordren er sendt afsted, kan man få det fulde overblik over sin distribution og logistik med livetracking af alle køretøjer, leverancer og rapporterede problemer.

- Kunderne forlanger hastighed og kvalitet, men store, etablerede transportvirksomheder gør det svært for små forretninger at overleve i en verden domineret af store webshops. Vi forsøger at hjælpe små og mellemstore virksomheder, før denne trend driver dem konkurs, siger Anibal Damiao.

NemLevering.dk’s værktøj er gratis at benytte for kunder med faste kontrakter. Kunder uden faste kontrakter kan få adgang ved at betale en månedlig pris og bruge værktøjet til deres egne køretøjer eller køretøjer fra vognmænd.

NemLevering.dk har eksisteret i knap et år og har hidtil haft en hjemmeside som platform. Men nu er virksomheden altså klar med en app, der indeholder en stribe nye funktioner - eksempelvis med livetracking, så leverandøren til hver en tid kan se, hvor langt chaufføren er kommet.

Mere om: PostNord


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.202