Han vil åbne 20 frokostrestauranter med fisk

Iværksætter fra Greve har store planer

Indehaveren af Lars Berg vil sælge Café Jenners for at satse på Jenners Seaside koncept

Den 45-årige iværksætter og erhvervsmand Lars Berg, der har trådt sine barnesko i Greve, har sat den populære strandvejscafé Cafe Jenners til salg for 2,65 millioner.

Indehaveren af fiskerestauranterne Jenners Seaside i Greve og Køge, Lars Berg, har store planer om gøre konceptet til en landsdækkende kæde.

Derfor har han sat en af sine andre forretninger, strandvejscaféen Café Jenners i Greve, til salg for 2,65 millioner kroner.

- Jeg holder utrolig meget af Café Jenners og de mennesker, der kommer her. Vi har fået skabt alt det, jeg drømte om. Vi har kunder alle ugens dage og tjener gode penge. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg som indehaver skal bruge helt vildt meget tid på at drive en café som den her.

- Jeg har brug for mere tid og overskud til at tænke nye tanker og opsøge nye udfordringer. Derfor kom jeg til den konklusion en mørk vinterdag i januar, at nu skal jeg i gang med noget nyt og spændende, og derfor har jeg sat driften af Café Jenners med inventar til salg, fortæller 45-årige Lars Berg.    

Han åbnede i foråret 2015 frokostrestauranten Jenners Seaside i Mosede Havn ved Greve og bredte kort tid efter ideen ud til Køge Havn. Dette frokostkoncept i et havnemiljø har han fået så meget smag for, at han nu vil gør alvor af at udleve drømmen om at komme til at drive 20 tilsvarende frokostrestauranter i Danmark.
 
Lars Berg arbejder nu på eventuelt at bringe investorer eller partnere ind for at realisere drømmen om at udvide frokostrestaurantkonceptet til hele landet.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

International rådgivning på højt niveau

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.189