23948sdkhjf

Han vil åbne 20 frokostrestauranter med fisk

Iværksætter fra Greve har store planer

Indehaveren af Lars Berg vil sælge Café Jenners for at satse på Jenners Seaside koncept

Den 45-årige iværksætter og erhvervsmand Lars Berg, der har trådt sine barnesko i Greve, har sat den populære strandvejscafé Cafe Jenners til salg for 2,65 millioner.

Indehaveren af fiskerestauranterne Jenners Seaside i Greve og Køge, Lars Berg, har store planer om gøre konceptet til en landsdækkende kæde.

Derfor har han sat en af sine andre forretninger, strandvejscaféen Café Jenners i Greve, til salg for 2,65 millioner kroner.

- Jeg holder utrolig meget af Café Jenners og de mennesker, der kommer her. Vi har fået skabt alt det, jeg drømte om. Vi har kunder alle ugens dage og tjener gode penge. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg som indehaver skal bruge helt vildt meget tid på at drive en café som den her.

- Jeg har brug for mere tid og overskud til at tænke nye tanker og opsøge nye udfordringer. Derfor kom jeg til den konklusion en mørk vinterdag i januar, at nu skal jeg i gang med noget nyt og spændende, og derfor har jeg sat driften af Café Jenners med inventar til salg, fortæller 45-årige Lars Berg.    

Han åbnede i foråret 2015 frokostrestauranten Jenners Seaside i Mosede Havn ved Greve og bredte kort tid efter ideen ud til Køge Havn. Dette frokostkoncept i et havnemiljø har han fået så meget smag for, at han nu vil gør alvor af at udleve drømmen om at komme til at drive 20 tilsvarende frokostrestauranter i Danmark.
 
Lars Berg arbejder nu på eventuelt at bringe investorer eller partnere ind for at realisere drømmen om at udvide frokostrestaurantkonceptet til hele landet.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

Send til en kollega

0.128