Madmuligheder boomer i Esbjerg

Det myldrer frem med nye cafeer og restauranter

Esbjergs madscene er i øjeblikket i rivende udvikling, fortæller Esbjerg Erhvervsudvikling i en pressemeddelelse.

Et nyt madmekka med navnet Posthuset er netop er åbnet med kaffebar, natklub og flere restauranter, og shoppingcenteret Broen slog forleden dørene op med flere nye spisesteder.

Posthuset midt i byen er et 2.000 kvadratmeter stort restaurantfællesskab, hvor esbjergenserne kan forkæle smagsløgene på en autentisk, amerikansk burgerbar, en "fine dining"-restaurant og en restaurant med mad fra alle verdenshjørner. Desuden huser Posthuset en kaffebar, en natklub og en tagterrasse, hvor man kan nyde vin eller kaffe.

12 nye på kort tid
- Der sker rigtig meget på madscenen lige nu. I løbet af få måneder kan vi tælle i alt 12 nye cafeer i byen, siger Brigitta Christensen, der er marketingchef for Esbjerg City.

Blandt dem nævner hun Rankin Park, der så vidt muligt anvender økologiske råvarer, og sandwichbaren Delicious, der har specialiseret sig i friske sandwich, juice og milkshake i alle afskygninger.

Inden længe får Esbjerg desuden - som den første by i Danmark - en afdeling af den italiensk is-konceptcafé Gelato Di Natura, der også har har cafeer i blandt andet Italien, Spanien, Irland og Kina.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.143