Suppe fyldt med energi er et hit

Rabel, der sælger fødevarer med masser af proteiner, har måttet tage nye produkter på programmet

Efter 15 år med Vejen-virksomheden Rabel, der sælger især supper med forhøjet indhold af protein, har indehaver Pia Schmidt masser af erfaring med måltider til mennesker, der har brug for ekstra kalorier.

Men hun har også konstateret, at suppe med ekstra meget energi er blevet så populært, at en del storkøkkener er begyndt selv at lave det.

- De store køkkener rundt omkring ser nu en meget stor prestige i at producere alt selv. Det har medført et kæmpestort dyk i min omsætning på supperne, og derfor er jeg begyndt at tage nye produkter som juice og brød ind i forretningen, fortæller Pia Schmidt.

Sammen med proteinbarer er supperne stadig Rabels kerneprodukt, men også is og risengrød med masser af protein er med i sortimentet.

De fleste af opskrifterne har Pia Schmidt selv været med til at udvikle, efter at hun i 2002 købte proteinkonceptet af en hollandsk diætist, der havde lanceret supperne i Danmark med en hollandsk producent på sidelinjen.

Ændrede opskrifterne
- Jeg ændrede opskrifterne, så de passede bedre til mine ideer, men supperne bliver stadig lavet i Holland. Proteinbarerne får jeg lavet i Sverige, og de er baseret på min helt egen opskrift, som jeg har udviklet sammen med producenten, fortæller Rabel-indehaveren.

Den proteinberigede is får hun fremstillet i Danmark hos især mejeriet Ny Lundgård Ismejeri ved Randers.

Selv om omsætningen de seneste par år har taget et dyk som følge af det faldende suppesalg, er Pia Schmidt stadig optimist:

- Der bor over en million mennesker over 65 år i Danmark, og mange af dem bliver heldigvis også over 100 år. Så selv om mine produkter tilhører en niche, tror jeg, at Rabel har en fremtid, siger hun med henvisning til, at produkterne i høj grad henvender sig til småtspisende i plejesektoren.

Optimismen bliver ikke mindre af, at Pia Schmidt for nylig har fået en ny, stor kunde i form af Rebild Kommune, der "har taget hele udvalget".

Hovedparten af Rabels salg foregår via cateringgrossister, men alle kan købe via Rabels webshop.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Nyhedsbrev

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Online Avis Arkiv

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.185