23948sdkhjf

Suppe fyldt med energi er et hit

Rabel, der sælger fødevarer med masser af proteiner, har måttet tage nye produkter på programmet

Efter 15 år med Vejen-virksomheden Rabel, der sælger især supper med forhøjet indhold af protein, har indehaver Pia Schmidt masser af erfaring med måltider til mennesker, der har brug for ekstra kalorier.

Men hun har også konstateret, at suppe med ekstra meget energi er blevet så populært, at en del storkøkkener er begyndt selv at lave det.

- De store køkkener rundt omkring ser nu en meget stor prestige i at producere alt selv. Det har medført et kæmpestort dyk i min omsætning på supperne, og derfor er jeg begyndt at tage nye produkter som juice og brød ind i forretningen, fortæller Pia Schmidt.

Sammen med proteinbarer er supperne stadig Rabels kerneprodukt, men også is og risengrød med masser af protein er med i sortimentet.

De fleste af opskrifterne har Pia Schmidt selv været med til at udvikle, efter at hun i 2002 købte proteinkonceptet af en hollandsk diætist, der havde lanceret supperne i Danmark med en hollandsk producent på sidelinjen.

Ændrede opskrifterne
- Jeg ændrede opskrifterne, så de passede bedre til mine ideer, men supperne bliver stadig lavet i Holland. Proteinbarerne får jeg lavet i Sverige, og de er baseret på min helt egen opskrift, som jeg har udviklet sammen med producenten, fortæller Rabel-indehaveren.

Den proteinberigede is får hun fremstillet i Danmark hos især mejeriet Ny Lundgård Ismejeri ved Randers.

Selv om omsætningen de seneste par år har taget et dyk som følge af det faldende suppesalg, er Pia Schmidt stadig optimist:

- Der bor over en million mennesker over 65 år i Danmark, og mange af dem bliver heldigvis også over 100 år. Så selv om mine produkter tilhører en niche, tror jeg, at Rabel har en fremtid, siger hun med henvisning til, at produkterne i høj grad henvender sig til småtspisende i plejesektoren.

Optimismen bliver ikke mindre af, at Pia Schmidt for nylig har fået en ny, stor kunde i form af Rebild Kommune, der "har taget hele udvalget".

Hovedparten af Rabels salg foregår via cateringgrossister, men alle kan købe via Rabels webshop.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.372