23948sdkhjf

Food by Coor lander ni kantiner hos Skat

Millionaftale skyldes blandt andet fokus på fibre, fedt og sundhed generelt

Food by Coor, der er en del af facility management-leverandøren Coor, har sikret sig ni nye kantiner i Jylland og på Fyn via en aftale med Skat.

Fra 1. april skal Food by Coor således drive Skats kantiner i Middelfart, Odense, Horsens, Tønder, Ringkøbing, Herning, Aarhus, Aalborg og Hjørring. I alt får cirka 3.000 Skat-medarbejdere dermed tilbudt frokost og mødeforplejning fra Food by Coors.

- Det er en stor sejr at have vundet ni store jyske og fynske kantiner på et så konkurrencepræget marked. Skat begrundede deres valg af os som deres nye kantineleverandør ud fra parametrene konkurrencedygtig pris, nøje beskrevne arbejdsprocedurer og innovativ tankegang, nævner Søren Kanne, divisionschef for Food by Coor i Danmark, i en pressemeddelelse.

Fire år i første omgang
Ifølge Food by Coor lagde Skat specielt vægt på, at de 10 kostråd bliver fulgt, og at der fokuseres på fibre, fedt og sundhed generelt.

Alle ni Skat-kantiner i Jylland og på Fyn vil få bronzecertificering i økologi, hvilket betyder 30-60 procent økologi på alle områder.

Aftalen med Skat  løber i fire år og med mulighed for to års forlængelse. Årsvolumen er i omegnen af 20 millioner kroner med potentiale for stigning som følge af fletre medarbejdere hos Skat, påpeger Food by Coor i pressemeddelelsen.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.107