23948sdkhjf

Lej en kok-projekt får ny kapital

Neat Meal tilbyder private at få en professionel kok hjem i køkkenet

Hungry Group, der står bag takeaway-portalen Hungry.dk, har købt 45 procent af den aarhusianske start-up-virksomhed Neat Meal.

Neat Meal er en onlineportal, hvor danskerne har mulighed for at booke og leje professionelle kokke og restauranter til såkaldte private dining-oplevelser i eget hjem – en slags Airbnb for kokke.

- Et simpelt koncept, hvor kokken frembringer fantastisk mad i private omgivelser og giver værten tid til at koncentrere sig om sine gæster. På blot tre måneder har konceptet vist, at der er et kæmpehul i markedet.  Efterspørgslen har overgået alle forventninger, konstaterer Hungry Group i en pressemeddelelse.

Morten Larsen, der er stifter og bestyrelsesformand i Hungry Group, forklarer opkøbet med, at hans virksomhed gerne vil sprede forretningen og blive en større del af danskernes måltidsløsninger.

- Markedet for private dining boomer, og vi tror på, at det bliver en af de helt store gastronomiske tendenser de kommende år, siger han.

Morten Larsen ser også et internationalt potentiale i Neat Meal. Det betyder blandt andet, at Hungry Groups store erfaring med opbygning, skalering og internationalisering af online markedspladser skal i spil, når Neat Meal i løbet af et års tid skal udover Danmarks grænser.

Tre-fire bookinger om dagen
Den 30-årige gourmet-kok Jacob Bülov Espensen stiftede sammen med partneren Christoffer Tellefsen Neat Meal i december sidste år. Neat Meal har ifølge pressemeddelelsen allerede aftaler på plads med 140 danske kokke, som langsomt skal kobles på. Lige nu er 18 kokke/restauranter tilgængelige på platformen.

Med Hungry ved bordet er ambitionen i løbet af 2017 at levere private dining-oplevelser for over 10 millioner kroner.

- Vi havde egentlig regnet med, at vi skulle ud og skabe et marked selv, men der har vi heldigvis taget fejl. Selv om vi overhovedet ikke har markedsført os, ligger vi langt over den forventede omsætning, og vi har allerede nu tre-fire forespørgsler om dagen, fortæller Christoffer Tellefsen.

Kuvertpriserne hos Neat Meal spænder fra 325 til 1.100 kroner.

Restaurationsbranchen har taget godt i mod konceptet, der blandt andet har aftaler med Michelin-kokke hos Kokkeriet i København og Rene Mammen fra Substans i Aarhus.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.185