Lej en kok-projekt får ny kapital

Neat Meal tilbyder private at få en professionel kok hjem i køkkenet

Hungry Group, der står bag takeaway-portalen Hungry.dk, har købt 45 procent af den aarhusianske start-up-virksomhed Neat Meal.

Neat Meal er en onlineportal, hvor danskerne har mulighed for at booke og leje professionelle kokke og restauranter til såkaldte private dining-oplevelser i eget hjem – en slags Airbnb for kokke.

- Et simpelt koncept, hvor kokken frembringer fantastisk mad i private omgivelser og giver værten tid til at koncentrere sig om sine gæster. På blot tre måneder har konceptet vist, at der er et kæmpehul i markedet.  Efterspørgslen har overgået alle forventninger, konstaterer Hungry Group i en pressemeddelelse.

Morten Larsen, der er stifter og bestyrelsesformand i Hungry Group, forklarer opkøbet med, at hans virksomhed gerne vil sprede forretningen og blive en større del af danskernes måltidsløsninger.

- Markedet for private dining boomer, og vi tror på, at det bliver en af de helt store gastronomiske tendenser de kommende år, siger han.

Morten Larsen ser også et internationalt potentiale i Neat Meal. Det betyder blandt andet, at Hungry Groups store erfaring med opbygning, skalering og internationalisering af online markedspladser skal i spil, når Neat Meal i løbet af et års tid skal udover Danmarks grænser.

Tre-fire bookinger om dagen
Den 30-årige gourmet-kok Jacob Bülov Espensen stiftede sammen med partneren Christoffer Tellefsen Neat Meal i december sidste år. Neat Meal har ifølge pressemeddelelsen allerede aftaler på plads med 140 danske kokke, som langsomt skal kobles på. Lige nu er 18 kokke/restauranter tilgængelige på platformen.

Med Hungry ved bordet er ambitionen i løbet af 2017 at levere private dining-oplevelser for over 10 millioner kroner.

- Vi havde egentlig regnet med, at vi skulle ud og skabe et marked selv, men der har vi heldigvis taget fejl. Selv om vi overhovedet ikke har markedsført os, ligger vi langt over den forventede omsætning, og vi har allerede nu tre-fire forespørgsler om dagen, fortæller Christoffer Tellefsen.

Kuvertpriserne hos Neat Meal spænder fra 325 til 1.100 kroner.

Restaurationsbranchen har taget godt i mod konceptet, der blandt andet har aftaler med Michelin-kokke hos Kokkeriet i København og Rene Mammen fra Substans i Aarhus.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

International rådgivning på højt niveau

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.169