Byggeplads har sin egen kantine

Det nye Rigshospital byder på ni sammenbyggede pavilloner til håndværkermad

Kantineforhold på byggepladser er typisk lidt trange og kræver madpakke.

Men ikke på  Rigshospitalet i København - dér er der på byggepladsen for Det Nye Rigshospital opbygget en fælles kantine med 130 pladser og stort køkken

Det giver blandt andet lune frikadeller og frisk salat i byggepladsens kantine, hvor byggepladsspecialisten Ajos A/S har leveret kantinen i pavilloner fuldt færdigt indrettet med godkendt køkken klar til at tage i brug.

Der er sammenbygget ni pavilloner og plads til 130 personer samtidig i kantinen. Der er særlige krav fra Fødevarestyrelsen til køkkenet med vaske, loftsbeklædning, hygiejneforhold og så videre - alt sammen opfyldt ved levering af den færdige kantine, fortæller Ajos i en pressemeddelelse.

- Aldrig oplevet så gode forhold
Kim Hansen er tømrer på byggepladsen, og han bruger kantinen næsten dagligt.

 - Jeg køber som regel min mad i kantinen, og der er rigtigt gode forhold. Der er rart at være, og køkkenforholdene er i orden, så alt kommer på køl med det samme. De fleste af mine kolleger køber maden i kantinen, men jeg har også en kollega, som selv har mad med, fortæller Kim Hansen.

 - Jeg har tidligere arbejdet på andre store byggepladser, og jeg har aldrig oplevet så gode forhold som her. Det er første gang, at der er så pæne forhold, tilføjer han.

Kantinen bliver benyttet både om morgenen og til frokost. Det er primært bygningshåndværkere, der anvender den.

Entreprisechef Lars Muldbak fra Ajos ser kantineforholdene som en vigtig del af indretningen af en byggeplads:

 - Dette er alternativet til, at folkene sidder i de små velfærdsfaciliteter i deres skure. Når man kommer ind i denne kantine, virker det fuldstændig som et permanent byggeri. Kantinen har højt til loftet, store vinduer og er isoleret ligesom en bolig. Man får fuldstændig fornemmelsen, som om man kommer ind i kantinen i enhver anden virksomhed, siger Lars Muldbak.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.138