23948sdkhjf

Byggeplads har sin egen kantine

Det nye Rigshospital byder på ni sammenbyggede pavilloner til håndværkermad

Kantineforhold på byggepladser er typisk lidt trange og kræver madpakke.

Men ikke på  Rigshospitalet i København - dér er der på byggepladsen for Det Nye Rigshospital opbygget en fælles kantine med 130 pladser og stort køkken

Det giver blandt andet lune frikadeller og frisk salat i byggepladsens kantine, hvor byggepladsspecialisten Ajos A/S har leveret kantinen i pavilloner fuldt færdigt indrettet med godkendt køkken klar til at tage i brug.

Der er sammenbygget ni pavilloner og plads til 130 personer samtidig i kantinen. Der er særlige krav fra Fødevarestyrelsen til køkkenet med vaske, loftsbeklædning, hygiejneforhold og så videre - alt sammen opfyldt ved levering af den færdige kantine, fortæller Ajos i en pressemeddelelse.

- Aldrig oplevet så gode forhold
Kim Hansen er tømrer på byggepladsen, og han bruger kantinen næsten dagligt.

 - Jeg køber som regel min mad i kantinen, og der er rigtigt gode forhold. Der er rart at være, og køkkenforholdene er i orden, så alt kommer på køl med det samme. De fleste af mine kolleger køber maden i kantinen, men jeg har også en kollega, som selv har mad med, fortæller Kim Hansen.

 - Jeg har tidligere arbejdet på andre store byggepladser, og jeg har aldrig oplevet så gode forhold som her. Det er første gang, at der er så pæne forhold, tilføjer han.

Kantinen bliver benyttet både om morgenen og til frokost. Det er primært bygningshåndværkere, der anvender den.

Entreprisechef Lars Muldbak fra Ajos ser kantineforholdene som en vigtig del af indretningen af en byggeplads:

 - Dette er alternativet til, at folkene sidder i de små velfærdsfaciliteter i deres skure. Når man kommer ind i denne kantine, virker det fuldstændig som et permanent byggeri. Kantinen har højt til loftet, store vinduer og er isoleret ligesom en bolig. Man får fuldstændig fornemmelsen, som om man kommer ind i kantinen i enhver anden virksomhed, siger Lars Muldbak.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Nyhedsbrev

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Online Avis Arkiv

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Ny ejer måske på vej til Domino's

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Send til en kollega

0.288