Byggeplads har sin egen kantine

Det nye Rigshospital byder på ni sammenbyggede pavilloner til håndværkermad

Kantineforhold på byggepladser er typisk lidt trange og kræver madpakke.

Men ikke på  Rigshospitalet i København - dér er der på byggepladsen for Det Nye Rigshospital opbygget en fælles kantine med 130 pladser og stort køkken

Det giver blandt andet lune frikadeller og frisk salat i byggepladsens kantine, hvor byggepladsspecialisten Ajos A/S har leveret kantinen i pavilloner fuldt færdigt indrettet med godkendt køkken klar til at tage i brug.

Der er sammenbygget ni pavilloner og plads til 130 personer samtidig i kantinen. Der er særlige krav fra Fødevarestyrelsen til køkkenet med vaske, loftsbeklædning, hygiejneforhold og så videre - alt sammen opfyldt ved levering af den færdige kantine, fortæller Ajos i en pressemeddelelse.

- Aldrig oplevet så gode forhold
Kim Hansen er tømrer på byggepladsen, og han bruger kantinen næsten dagligt.

 - Jeg køber som regel min mad i kantinen, og der er rigtigt gode forhold. Der er rart at være, og køkkenforholdene er i orden, så alt kommer på køl med det samme. De fleste af mine kolleger køber maden i kantinen, men jeg har også en kollega, som selv har mad med, fortæller Kim Hansen.

 - Jeg har tidligere arbejdet på andre store byggepladser, og jeg har aldrig oplevet så gode forhold som her. Det er første gang, at der er så pæne forhold, tilføjer han.

Kantinen bliver benyttet både om morgenen og til frokost. Det er primært bygningshåndværkere, der anvender den.

Entreprisechef Lars Muldbak fra Ajos ser kantineforholdene som en vigtig del af indretningen af en byggeplads:

 - Dette er alternativet til, at folkene sidder i de små velfærdsfaciliteter i deres skure. Når man kommer ind i denne kantine, virker det fuldstændig som et permanent byggeri. Kantinen har højt til loftet, store vinduer og er isoleret ligesom en bolig. Man får fuldstændig fornemmelsen, som om man kommer ind i kantinen i enhver anden virksomhed, siger Lars Muldbak.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.179