23948sdkhjf

Cookery er guf for hele branchen

Foodservice, procesudstyr, detailhandel og fødevareproducenter strømmer til Odense

Planen var at skabe et mødested for stort set alle i fødevarebranchen, da storkøkkenudstyrproducenten Jøni i november 2015 åbnede sit nye Cookery i udkanten af Odense.

Og det er i høj grad allerede lykkedes, konstaterer Cookery-koordinator Christina Wiuff, der ikke er bleg for at kalde konceptet for en stor succes.

Faste udstillinger fra en stribe partnere i foodtech-branchen er at finde i Cookerys enorme showroom, og bygningen indeholder også blandt andet et fuldt udstyret køkken med mulighed for fremvisninger, et auditorium med 150 siddepladser, en madskole med fire arbejdskøkkener samt mødefaciliteter og et loungeområde.

- Jeg får hver dag en forespørgsel fra branchefolk, der har brug for et mødelokale, et konferencested eller et sted til en produktpræsentation, og der bliver flere og flere store arrangementer, fortæller Christina Wiuff.

Fagligt mødested midt i Danmark
Eksempelvis brugte Coop før jul Cookerys lokaler til et arrangement for 400 slagtere og delikatessefolk fra SuperBrugsen-butikker over hele landet. De var i Odense for at blive knivskarpe på, hvordan Coops nytårsmeny skulle anrettes.

- Det unikke ved Cookery er, at vi kun er for fødevarebranchen, som har fået et fagligt mødested med alverdens faciliteter midt i Danmark. De kan komme og netværke, vidensdele og invitere deres kunder. Det er en ny måde at markedsføre sig på, og det virker, konstaterer koordinatoren.

Cateringlandsholdet er næsten fast inventar i bygningen, idet landsholdet bruger Cookery som træningssted.

- Vi er rigtig glade for at bruge Cookery til vores træninger. Dels fordi det ligger så centralt placeret, dels fordi faciliteterne er helt unikke. Og så er det spændende at være i et hus, der repræsenterer branchen, siger cateringlandsholdets direktør, Sten Slot.

Ro på derhjemme
Blandt de hyppige brugere af mulighederne i Cookery er også BC Caterings Odense-afdeling, hvor salgschef Ronny Sonne er helt enig: Det virker.

- Vi bruger blandt andet Cookery til at invitere kunder fra kantiner og restauranter til inspirationsaftener - typisk med 50-60 deltagere.

- Det er som regel med servering frem for buffet, for hvis vi stiller op med en buffet, tager folk kun det, de ved de kan lide. Når vi serverer, tvinger vi folk til at smage det hele, og vi føler, at det giver et mersalg. For eksempel når vi viser folk, at en kiks ikke behøver at være en Tuc-kiks, men kan være en sprød kiks fra Bornholm, siger Ronny Sonne.

Før Cookery blev bygget, brugte BC Catering i Odense sin egen kantine til en slags arrangementer.

- Det betød, at vi skulle lukke kantinen ned flere timer i forvejen for at gøre klar til gæsterne udefra, så Cookery giver ro i vores egen butik, bemærker salgschefen.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

Send til en kollega

0.104