Cookery er guf for hele branchen

Foodservice, procesudstyr, detailhandel og fødevareproducenter strømmer til Odense

Planen var at skabe et mødested for stort set alle i fødevarebranchen, da storkøkkenudstyrproducenten Jøni i november 2015 åbnede sit nye Cookery i udkanten af Odense.

Og det er i høj grad allerede lykkedes, konstaterer Cookery-koordinator Christina Wiuff, der ikke er bleg for at kalde konceptet for en stor succes.

Faste udstillinger fra en stribe partnere i foodtech-branchen er at finde i Cookerys enorme showroom, og bygningen indeholder også blandt andet et fuldt udstyret køkken med mulighed for fremvisninger, et auditorium med 150 siddepladser, en madskole med fire arbejdskøkkener samt mødefaciliteter og et loungeområde.

- Jeg får hver dag en forespørgsel fra branchefolk, der har brug for et mødelokale, et konferencested eller et sted til en produktpræsentation, og der bliver flere og flere store arrangementer, fortæller Christina Wiuff.

Fagligt mødested midt i Danmark
Eksempelvis brugte Coop før jul Cookerys lokaler til et arrangement for 400 slagtere og delikatessefolk fra SuperBrugsen-butikker over hele landet. De var i Odense for at blive knivskarpe på, hvordan Coops nytårsmeny skulle anrettes.

- Det unikke ved Cookery er, at vi kun er for fødevarebranchen, som har fået et fagligt mødested med alverdens faciliteter midt i Danmark. De kan komme og netværke, vidensdele og invitere deres kunder. Det er en ny måde at markedsføre sig på, og det virker, konstaterer koordinatoren.

Cateringlandsholdet er næsten fast inventar i bygningen, idet landsholdet bruger Cookery som træningssted.

- Vi er rigtig glade for at bruge Cookery til vores træninger. Dels fordi det ligger så centralt placeret, dels fordi faciliteterne er helt unikke. Og så er det spændende at være i et hus, der repræsenterer branchen, siger cateringlandsholdets direktør, Sten Slot.

Ro på derhjemme
Blandt de hyppige brugere af mulighederne i Cookery er også BC Caterings Odense-afdeling, hvor salgschef Ronny Sonne er helt enig: Det virker.

- Vi bruger blandt andet Cookery til at invitere kunder fra kantiner og restauranter til inspirationsaftener - typisk med 50-60 deltagere.

- Det er som regel med servering frem for buffet, for hvis vi stiller op med en buffet, tager folk kun det, de ved de kan lide. Når vi serverer, tvinger vi folk til at smage det hele, og vi føler, at det giver et mersalg. For eksempel når vi viser folk, at en kiks ikke behøver at være en Tuc-kiks, men kan være en sprød kiks fra Bornholm, siger Ronny Sonne.

Før Cookery blev bygget, brugte BC Catering i Odense sin egen kantine til en slags arrangementer.

- Det betød, at vi skulle lukke kantinen ned flere timer i forvejen for at gøre klar til gæsterne udefra, så Cookery giver ro i vores egen butik, bemærker salgschefen.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Kommentarer

Evita Rosdahl
JEROS A/S er stolte over, at være en del af partnerskabet i Cookery. :-)
Det er en ny måde at give brugerne tæt dialog til producenterne og giver et godt tværfagligt netværk og forståelse for brugernes behov.

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

International rådgivning på højt niveau

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.179