23948sdkhjf

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

| Medlemsnyhed | Indrykket af RPC Superfos a/s

Der er lagt op til tre spændende dage, når dørene åbnes til FoodTech 2018 i Herning. Læs her, hvad du kan få ud af at besøge plastemballagevirksomheden RPC Superfos på stand M9666.

Fra den 13. til den 15. november flokkes fagfolk fra fødevarebranchen om FoodTech 2018 i Herning. RPC Superfos, der fremstiller innovativ plastemballage til fødevarer, ser frem til at tage imod spørgelystne besøgende.

Vejen til en bæredygtig fremtid går via plast
Jørgen Bitsch, salgschef hos RPC Superfos, Region Nordic, siger:

“Plast får meget opmærksomhed i disse tider, og derfor vil vi gerne slå et slag for materialets meritter, for dem er der mange af. Plastemballage er afgørende for fødevarebranchen, fordi den sørger for, at dyrt producerede madvarer er godt beskyttet samt holder sig friske og lækre i lang tid. Plast er desuden ideelt, når man skal transportere fødevarer i den globale handel, fordi det vejer ganske lidt og kan holde til lidt af hvert. Faktisk kan vi slet ikke undvære innovativ plastemballage på vores fælles vej mod en cirkulær økonomi og en mere bæredygtig fremtid.”

Plast star stærkt i værdikæden
RPC Superfos ser også frem til at tage imod besøgende på messen, der vil vide, hvordan plastemballage fra RPC Superfos kan bidrage til mere strømlinet logistik og bidrage til at skabe præference for et fødevareprodukt. Helt overordnet er alle spørgsmål om plastemballage og bæredygtighed mere end velkomne.

Deltager i Forum for Cirkulær Plastemballage
For selvom der er mange fordele forbundet med plast, ligger der også en udfordring i at håndtere plast korrekt efter brug, fremhæver Jørgen Bitsch. Det handler om at beskytte miljøet og huske på, at plast til genanvendelse er en vigtig og meget efterspurgt ressource.

RPC Superfos bidrager i den forbindelse blandt andet gennem innovationsprojektet ‘Forum for Cirkulær Plastemballage’, hvor RPC Superfos særligt arbejder for at gøre indsamling og sortering af plastaffald mere ensartet i Danmark.

Til FoodTech 2018 udstiller RPC Superfos på stand M9666.

Mød RPC Superfos a/s til FoodTech på stand M9666.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Send til en kollega

0.095