23948sdkhjf

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophon har udviklet et redskab, der hjælper dig med at finde den korrekte mængde akustikplader samt de tilhørende profiler og tilbehør. Mængdeberegneren gør det let at planlægge brugen af Ecophon produkter til netop dit projekt.

 

Gratis redskab
Mængdeberegneren, som findes på ecophon.dk, er gratis og kræver ikke download af nogen software. Ud fra en drop-down liste vælger du det Ecophon akustikprodukt, du ønsker, pladestørrelse, farve samt indtaster de givne oplysninger på det rum, hvor akustikforbedringerne skal monteres. Herefter vises automatisk de profiler og det tilbehør, montagen kræver.

Sikker og nøjagtig beregning
Det smarte er her, at du kun får vist de muligheder, der er for det givne Ecophon produkt, du har valgt. Dette giver en sikker og nøjagtig beregning, der ikke kræver opfølgning fra en Ecophon medarbejder, når alt tilbehør og produkter bestilles. Du guides igennem hele forløbet og får på en liste vist det anbefalede tilbehør, antal kasser og/eller stykker for at opnå den korrekte montage. Hermed undgås unødig spild af plader og tilbehør og fordyrende omkostninger.

Listen kan sendes som pdf fil til den e-mail adresse, du ønsker.

Få de avancerede funktioner
Opretter du dig som bruger med e-mail adresse, får du adgang til mere avancerede funktioner som at gemme og downloade dine beregninger og oprette egne projekter med flere beregninger. Endvidere kan du oprette en projektoversigt, hvor samtlige produkter fra hele projektet vises. Denne oversigt kan selvfølgelig også downloades.

Ecophon Mængdeberegner findes på Ecophon.dk under E-værktøjer

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Send til en kollega

0.08