23948sdkhjf

Når sort skal være rigtig sort

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Der er ingen tvivl om, at farven sort vinder mere og mere indpas i indretningen både i danske hjem men også på hotel, restaurant, bar og natklubber.

I stigende grad finder man sorte indretning- og design ting men også byggematerialer, såsom akustiklofter i sort, vidner om en stigende trend.

Ecophon har i mange år leveret sorte akustikplader, hvor overfladen var en matsort indfarvet glasvæv. Nu kan vi tilbyde en malet overflade vha. ny teknologi.

Ny forbedret overflade
Ecophon har udviklet en helt unik og enestående overflade, Akutex™ FT. Farveudvalget på overfladen består af 16 attraktive farver – fra de helt lyse til det helt sorte. Og de mørke farver er virkelig en nyhed. Ecophon har udviklet en helt ny farveteknologi, der for første gang gør det muligt at montere selv meget mørke absorbenter uden at efterlade fingermærker fra håndteringen.

Sammen med de forskellige panel- og kantmuligheder og variationen af størrelser giver det meget frie muligheder for at designe individuelle lofter, der både bidrager til bedre lydforhold og forbedrer den visuelle oplevelse.

Overfladen har desuden gode lysrefleksionsegenskaber, og i kombination med kernen af glasuld giver Akutex™ FT en optimal akustik.

Det er helt sort
Akutex™ FT Dark Diamond er en malet sort overflade, som fås på flere af vores akustikplader og vægabsorbenter. Den sorte farve er heldækkende og overfladen er ridsefast og smudsafvisende, hvilket gør den lettere at rengøre.

Med den nye sorte overflade har du ingen refleksioner fra loftet, og overfladen matcher perfekt til de sorte Ecophon Connect™ profiler.

Ligesom de andre Akutex™ FT farver leverer den sorte overflade, Akutex™ FT Dark Diamond, optimal lydabsorption i klasse A.

Indret med sorte akustikplader
Den sorte malede overflade i kombination med glasuld egner sig specielt godt i hoteller, restauranter, barer natklubber og private hjem. Yderligere er den oplagt som akustikloft i biografer, hvor et heldækkende absorberende loft med en sort overflade sørger for ikke at skabe refleksioner af billederne fra filmlærredet.

Med Akutex™ FT Dark Diamond får du:
• Akustisk præstation klasse A for produkter med Akutex™ FT Dark Diamond
• En ridsefast overflade
• Ingen refleksioner fra loftet
• Et perfekt match til de sorte Connect™ profiler

 Akutex™ FT Dark Diamond er tilgængelig i flere af Ecophons systemfamilier:
• Ecophon Focus™ nedhængte lofter
• Ecophon Master™ nedhængte lofter
• Ecophon Solo™ frithængende enheder
• Ecophon Akusto™ vægabsorbenter


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.114