23948sdkhjf

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Filter-online ApS

Kalk findes i vores vand, det er meget naturligt eftersom det hives op fra undergrunden

Når man driver en restaurant, café eller lignende kan man godt blive træt af kalk. 

Ændringer kan spare dig mange penge. Det kan også være noget så simpelt som ikke at skulle tænke på kalkpletter på glassne eller ligende.
Du kan hos Filter-Online købe et kalk filter som du kan installere i dit køkken uden at tænke på, at ting du tager ud af opvaskeren er fyldte med kalk. 

Kalk findes i vores vand, og det er meget naturligt eftersom det hives op fra undergrunden, som til dels består af kalk.
I køkkenet kan du finde kalk, alle de steder hvor der er vand.  Kalken sætter sig som: Hvide aflejringer, og partikler der kan være svære at få af. Kalken sætter sig på: håndvaske, opvaskemaskiner, fliser og glas.

Kalk forkorter nemlig levetiden på varmtvandsbeholdere, opvaskemaskiner, rør og mange andre ting. Når kalken sætter sig fast på, varmelegemerne og i rørene, bruger maskinerne dermed mere energi og skal "arbejde hårdere". Derfor bliver maskinernes levetid kortere. 

Hvis d vil høre mere om vores filtre er du velkommen til at skrive til os på info@filter-online.com eller ringe til os på 70 40 42 22 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Filter-online ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Filter-online ApS

Billeder & videoer

brita_C1100_st_produktCuno-SGP-Range

Send til en kollega

0.063