Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Center for Hygiejnisk Design

Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet og DTU Fødevareinstituttet holder frokostmøde for små og mellemstore virksomheder i fødevareindustrien

Formålet er at kortlægge virksomhedernes behov for efter- og videreuddannelse. Universiteterne vil bruge viden fra mødet til at udvikle både traditionelle og online efteruddannelsestilbud.

Kursusudviklingen sker i regi at det europæiske projekt BoostEdu, som understøtter udviklingen i fødevaresektoren gennem udbud af kurser med fokus på innovation og entreprenørskab. Det er projektdeltagernes vision, at universiteterne gennem uddannelsestilbuddene kan overføre deres viden til virksomhederne og derved skabe grundlag for nye innovative fødevareløsninger og start-ups. 

Små og mellemstore virksomheder er inviteret til at deltage og fortælle, hvilke type efter- og videreuddannelse er relevante for deres egen og andre tilsvarende virksomheder. 

Af hensyn til planlægning af frokosten bedes du tilmelde dig senest den 23. maj på  http://www.food.dtu.dk/Tilmeldinger/2018-05-30-Moede-om-foedevarevirksomheders-efteruddannelsesbehov

  • DTU Fødevareinstituttet
  • Kemitorvet 202
  • Kemitorvet, bygning 202, Rum 9002
  • 2800 Kgs. Lyngby

Vi glæder os til at møde dig og lære mere om dine behov for efter- og videreuddannelse.

Vi har valgt dette tidspunkt, da du måske også kunne være interesseret i SKY Food Fair 2018, der starter kl. 14.30 i DTU SKYLAB.

Se mere om dette arrangement her https://www.facebook.com/events/183518505625696/  eller i vedhæftede;  Sky Food Fair Flyer

Med venlig hilsen

Nanna Viereck – Institut for Fødevarevidenskab, KU

Lars Bogø Jensen – DTU Fødevareinstituttet

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Center for Hygiejnisk Design

Søltofts Plads
Bygning 222
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Center for Hygiejnisk Design

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.07