23948sdkhjf

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

| Medlemsnyhed | Indrykket af STOK Emballage K/S

Med et grundmål på kun 80 x 60 cm præsenterer Olitec Packaging en pladsoptimerende verdensnyhed indenfor IBC palletanke; en fødevaregodkendt palletank til 300 liter!

Optimerer gulvplads og arbejdsprocesser

Navnet er Olicon® SL 300, og den tager kampen op mod både små uhåndterlige beholdere og store palletanke. Indtil nu har 600 liters palletanke været det mindste, man har kunnet finde på markedet. Og selvom en palletank både er nem at håndtere og opbevare, kan tankene udfordre mange på pladsen. Men det eneste alternativ har været små, uhåndterlige beholdere, som både er svære at opbevare og transportere. Det dilemma uddør nu med Olicon® SL 300.

Det bedste fra to verdener

Det smarte ved Olicon® SL 300 er, at den kombinerer det bedste fra to verdener; den pladsbesparende størrelse fra små, alternative beholdere med den lette håndtering og opbevaring fra de store palletanke. Denne 300 liters tank er nem at betjene i det daglige med både påfyldningsåbning og aftapningshane, ligesom den også er let at håndtere med en palleløfter eller truck.

Produktudviklingen fortsætter

Den første variant af en 300 liters IBC-palletank leveres på en varmebehandlet træpalle og med fødevaregodkendt beholder. Og allerede til efteråret 2018 forventer Olitec Packaging at kunne levere samme tank på plastpaller og med UN-godkendelse.

Læs mere om produktet og følge med i udviklingen her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STOK Emballage K/S

Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Danmark
STOK Emballage K/S

Send til en kollega

0.084