23948sdkhjf

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

DFD cleanroom & foodwear sætter spot på fremtidens trends inden for fødevarer og hygiejne.

Som leverandør af vaske- og lejeløsninger til fødevareindustrien samt pharma- og medicobranchen holder vi os hele tiden opdateret på nye tendenser, så vi kan tilbyde bakteriologisk rene og sikre produkter til vores kunder. Det er afgørende, så de kan levere et sikkert og ordentligt produkt til deres kunder. Som led i vores konstante udviklingsarbejde er vi netop blevet gencertificeret på ISO-standarderne 9001 (kvalitetsledelse) og 22000 (fødevaresikkerhed) efter de nye opdateringer.   

Lad os sammen kigge ind i fremtiden
Ingen kan vide sig sikker på, hvad fremtiden kommer til at byde på. Vi vil dog gerne sætte spot på, hvilke fremtidige trends der kunne tænkes at få indflydelse på fødevare- og hygiejnefronten. Til det har vi sat fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator i stævne, når hun guider os gennem et netværksarrangement med fokus på følgende faglige temaer:

Fremtidens fødevareforsyning – hvilke krav er der?
God hygiejneadfærd – hvordan kan vi optimere den?
 

Har du et bud på, hvad fremtiden byder på? Så tilmeld dig netværksarrangementet, der foregår på Nyborg Destilleri den 30. maj kl. 10-16. Se mere her, hvor du også kan tilmelde dig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Dyregårdsvej 1
2740 Skovlunde
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.068