23948sdkhjf

Online opkvalificering i salg og service

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

Lad dine hjemsendte medarbejdere blive opkvalificeret online og få VEU-godtgørelse for deres deltagelse. Tradium udbyder flere online-kurser for hotel- og restaurationsbranchen.

Mange virksomheder har for tiden hjemsendte medarbejdere, der ikke kan udføre deres normale arbejdsopgaver. Derfor kan det være en god ide at bruge tiden på opkvalificering. Det kan lade sig gøre via Tradiums udbud af online-kurser. 

Kurser for hotel- og restaurationsbranchen
I kurset ”Salg og service i gæstebetjening” lærer deltagerne at benytte anerkendende og positiv kommunikation til at fremme salg og service. Kurset er et af en lang række AMU-kurser, som Tradium udbyder som fjernundervisning. Inden for hotel- og restaurationsbranchen udbyder Tradium også kurserne ” Almen fødevarehygiejne” og ”Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen.” Derudover er der også en række kurser, der henvender sig bredt, fx inden for IT.

På skolebænken hjemmefra
Ved fjernundervisning deltager medarbejderne i kurserne hjemmefra. Man sidder med sin egen pc og deltager i undervisning med de samme undervisere som til almindelige kurser, og man får den samme opkvalificering.

Når kurserne bliver udbudt som AMU-kurser kan virksomheden få dækket løntab via godtgørelse til erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse (VEU-godtgørelse) efter gældende lovgivning, hvis medarbejderen er i AMU-målgruppen.

> Læs mere på Tradium.dk/fjernundervisning

-----

Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et uddannelsesmæssigt kraftcenter, som udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område: hhx, htx, eux, eud og AMU. Skolen beskæftiger ca. 450 medarbejdere og underviser 2.750 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup. Tradium har en vision om at være en internationalt orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Send til en kollega

0.109