23948sdkhjf

Historien og det moderne liv finder sammen på hotellet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Steigenberger Hotel de Saxe, Tyskland, er blevet renoveret med fokus på den kreative blanding af materialer. LVT-gulvet Altro Ensemble™ bidrager med både stemning, slidstyrke og trinlydsreduktion.

Gæsterne på Hotel Steigenberger de Saxe på det historiske Neumarkt i Dresden, Tyskland, befinder sig i gåafstand til byens mest populære attraktioner.

Hotellet besluttede at udskifte tæpperne i 186 værelser og suiter med gulve med træudseende. Forudsætningen var, at det nye gulv skulle passe til de æstetiske og praktiske behov i hotellet, herunder design, følelse og lydreduktion. Der blev kun brugt højkvalitetsmaterialer i renoveringen, hvor nogle blev kombineret med eksisterende møbler, hvilket resulterede i en kreativ blanding af materialer.

Passer perfekt til det nye design

Efter at have lavet et testværelse blev der truffet beslutning om at bruge Altro Ensemble modulopbyggede LVT-gulve i 125 x 1000 mm plankestørrelse.

Udover trinlydsreduktion var det naturlige udseende og følelse væsentlig for valget af gulvet.

- Vi valgte Altro Ensemble, fordi det kombinerer design og funktionalitet. Det trælignende udseende passer perfekt til møblementet, og det giver en trinlydsreduktion på 15 dB, forklarer Michael Schicker, leder af interiørdesign og TSA for Steigenberger-gruppen.

LÆS  OGSÅ: Designfrihed i mexicansk restaurant

Ideelt til trafikerede områder præget af støj

Med den høje trinlydsreduktion er Altro Ensemble ideelt til brug i tæt trafikerede områder, hvor æstetikken er vigtig. Det reducerer trinlyd med 15 dB, hvilket medvirker til at forbedre velværet i travle miljøer.

-Til de renoverede værelser lagde vi stor vægt på høj trinlydsisolering, da vi valgte gulvbelægningen, understreger Michael Schicker og fortsætter:

- Trods den stramme deadline var monteringen fejlfri, og gulvene i værelserne passer godt til indretningen. Derudover giver de et godt komfortniveau under fødderne. Vi vil bruge Altro til fremtidige projekter.

LÆS OGSÅ: Verdens største lakseanlæg får lækre kontorgulve

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062