23948sdkhjf

Luftrensning fra Restauranter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Halton A/S

Den tredje generation af Haltons PolluStop udsugningsaggregater er det ypperste indenfor filtrering af forurening fra kommercielle køkkener. Den avancerede luftbehandlingsproces er baseret på to hjørnesten.

Det indbyggede elektrostatiske filter (ESP) med automatisk vaskesystem er den første. Den er specielt udviklet til at være PolluStops første “forsvarslinje” ved at fjerne det meste af den uønskede fugt fra udsugningsluften sammen med en stor del af partikelemissioner fra madlavningsprocessen.

Haltons Capture Ray ™ teknologi er den anden. Det neutraliserer fedtpartikler, men frem for alt – og i modsætning til alle typer ESP – neutraliserer UV-C filtret det gasformige fedt og VOC’er (volatile organic compounds)… de to primære faktorer for lugtgener.

Når PolluStop luftrensningsprocessen installeres med både Capture Ray ™ teknologi og Haltons ESP, bliver resultatet enestående. Man kan virkelig tale om emissionsfrie køkkener ... med alle de fordele der følger med.

Tryghed og omkostningseffektivitet!
Haltons emissionsfrie køkkener giver en række fordele, som ofte overses, når man blot ser på anlægsomkostningen.
ETABLER DIT KØKKEN HVOR DU ØNSKER
Fedt, lugt, fugt, røg og de uundgåelige hovedpiner forbundet med brandsikkerhed, hygiejne og naboklager bliver en saga blot. Især luftbårne partikler og madlavningslugte reduceres til tilstrækkeligt lavt niveau, at det giver restauranter og øvrige køkkener mulighed for at etablere sig hvor markedspotentialet er.
FORØG INDTJENING OG SPAR PÅ ENERGIEN
Med Halton Pollustop opnås bedre mulighed for at varmegenvinde på afkastluften og kanaler holdes frie for fedtophobning, hvorved der kan spares på energien. Det lugtfrie afkast giver desuden større mulighed for at etablere udendørs servering hvorved indtjeningen kan øges.
SPAR PENGE PÅ INSTALLATIONEN
PolluStop muliggør afkast af udsugningsluften direkte gennem siden af bygningerne og ikke nødvendigvis over taget.

  • Det fjerner de ydre ventilationskanaler og sparer dermed penge på installationsomkostningerne.
  • Alternativt spares pladsen i skakten og det mulige anvendelige areal i bygningen forøges og dermed de tilsvarende indtægter.

Halton giver funktionsgaranti! Ring og hør nærmere på tlf. 86 922 855.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Halton A/S

Husby Alle 17, 1. tv.
2630 Taastrup
Danmark
Halton A/S

Billeder & videoer

Halton luftrensningssystemAfkast over tag

Send til en kollega

0.72