23948sdkhjf

Åben Ild i professionelle køkkener!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Halton A/S

Kraftigt køkkenudstyr så som kulfyret ovne og kulgrills/trægrills har altid været svære at håndterer. Fedtaflejringer kombineret med høje temperaturer og gnister: det er en potential eksplosiv cocktail skabt af det kraftige køkkenudstyr.

Cold Mist teknologien (Vandtåge) er baseret på den bedste løsning for effektivt at hæve sikkerheden ved kulfyret køkkenudstyr.

Cold Mist vandtågen sikrer høj filtreringseffektivitet

Den frembringer et koldt vandtågetæppe indvendigt i emhættens udsugningskammer. Røgen genereret af køkkenudstyret tvinges gennem vandtågen. Luftbårne partikler og dele af lugtene bliver derved fanget og ledt til emhætte drænet. Dette er en kendt og dokumenteret effektiv metode til fjernelse af FOG (Fats, Oils and Grease) fra fraluften.

Cold Mist vandtågen agerer som en gnistslukker og luftkøler

Hvis gnister kommer ind i emhætten fjerner Cold Mist vandtågen varmen via fordampningskøling og derfor reduceres brandrisikoen i kanalsystemet. Temperaturen bliver på samme tid reduceret til et acceptabelt niveau. Brandrisikoen nedbringes dermed til et minimum og den videre forbrænding af fedtpartiklerne fra køkkenudstyret undertrykkes.

Water Wash teknologi sikrer at Haltons MOD emhætter er vedligeholdelsesfrie

Efter madproduktionen eller ved et givent prædefineret tidsrum i løbet af dagen vil den automatiske vaskecyklus grundigt rengøre indersiden af udsugningskammeret. Fedt og skidt fjernes dermed via en blanding af vand og sæbe. Vedligeholdelsen af Cold Mist emhætten reduceres dermed til et minimum ved kun at skulle rengøre emhættens ydre flader.

Haltons patenterede IRIS sensor vurderer i real tid køkkenudstyrets status og derved aktiveres Cold Misten kun når det er strengt nødvendigt 

IRIS™ sensoren er udviklet til i real tid at måle den termiske signatur af hvert køkkenudstyr. Sensorerne udsender en stråle der med det same kan måle ændringer i overfladetemperaturen på køkkenudstyret. Sensorerne er styret via Haltons specielle algoritme der hurtigt fastslår når Cold Mist vandtågen skal være aktiveret. Varme og urenheder genereret af madlavningen bliver på den måde fjernet effektivt fra udsugningsluften med det lavest mulige vandforbrug.
Emhætterne kan være udstyret med mellem 1-3 sensorer afhængigt af emhættelængden. Antallet og positionen kan tilpasses hvert enkelt køkkenudstyrsopsætning. Sensorerne er installeret i tilluftskammeret på emhætten så trykket fra indblæsningskammeret sikrer at sensorerne ikke bliver beskidte.

Halton giver funktionsgaranti! Ring og hør nærmere på tlf. 86 922 855.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Halton A/S

Husby Alle 17, 1. tv.
2630 Taastrup
Danmark
Halton A/S

Billeder & videoer

Vandtåge emhætte - Halton CMODÅben ild under Halton emhættePrincipskitse af vandtågeemhættePrincipskitse af automatisk filtervask

Send til en kollega

0.076