23948sdkhjf

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

På et to-dags kursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og medarbejder i fødevareindustrien få solid viden om udstyrsdesign, konstruktion, fødevarekontaktmaterialer, vedligehold og lovgivning.

Garvede aktører lærer fra sig og som deltager på kurset bliver man introduceret for en række business cases fra fødevareindustrien

Hygiejniske designprincipper for enkeltudstyr og procesanlæg vil blive gennemgået ved hjælp af eksempler beskrevet i lovgivningen samt ud fra EHEDGs guidelines og DS/EN 1672-2 + A1:2009.

Deltagerne vil få et indblik i korrosion, den bakteriologiske verden og sammenhæng mellem udstyrs design og de evt. mikrobiologiske problemer, der kan opstå ved fejldesign.

Kurset forudsætter kendskab til udstyr i fødevareindustrien eller den bioteknologiske og farmaceutiske industri og gerne erfaring fra udviklings-, vedligeholds- og hygiejnesikringsopgaver i disse industrier.

Tilmelding

 Kurset afholdes i Lyngby, den 1  og 2 oktober 2019  - prisen for deltagelse er 9.500 kr. ex. moms.

 Tilmelding til Lissi Holm, lihol@food.dtu.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.103