23948sdkhjf

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Superfos

RPC Superfos er klar med en kort quiz, hvor alle kan teste deres viden om plast og bæredygtighed. Brug den til at skyde genvej til fakta – måske får du, eller nogen de kender, fem ud af fem rigtige.

For tiden er der alle vegne overvældende mange informationer og påståede sandheder om plast. Måske synes du, at du er godt inde i sagerne, men her får du mulighed for at tjekke efter og evt. skyde genvej til mere viden. Svar på fem hurtige spørgsmål i denne quiz fra RPC Superfos, og find ud af om, du har styr på fakta og fordomme vedrørende nogle vigtige emner inden for plast og bæredygtighed. 

Janni Langkjær Pedersen, Sustainability Communication Manager hos RPC Superfos, ser gerne, at så mange som muligt tager quizzen og deler den med venner og kollegaer:

”Brugt plast og andre typer af affald hører ikke til i vores have. Det hersker der naturligvis ingen tvivl om. Desværre savner debatten om plast ofte flere fakta, hvilket kan føre til, at der tages forkerte beslutninger, når det kommer til bæredygtighed og vores natur. Med denne quiz forsøger vi at formidle nogle vigtige fakta om plast på en underholdende måde, som alle kan deltage i.” 

Test dig selv ved at tage quizzen her:

QUIZ 

Hvis du er interesseret i mere information om bæredygtighed i forhold til plast og om RPC Group, så besøg siden her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Send til en kollega

0.062