23948sdkhjf

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

| Medlemsnyhed | Indrykket af JEROS A/S

Det er med stor stolthed at JEROS A/S har modtaget DI Fyn´s praktikpladspris 2019

Dansk Industri - DI Fyn Praktikpladspris blev i dag udelt til JEROS A/S på DI Fyns Erhvervstræf 2019, der blev afholdt på Boltinggaard Gods.

Det var med stor stolthed prisen blev modtaget og overrakt af DI Fyns formand Poul Strandmark og borgmester Hans Stavnsager fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er første år praktikpladsprisen bliver uddelt.

- Det er fuldt fortjent, at Jeros A/S er årets vinder af Praktikpladsprisen. De er et eksempel for andre på, hvordan man kan gøre en indsats for at uddanne fremtidens arbejdskraft, siger Poul Strandmark, administrerende direktør i Bluepack A/S og formand for DI Fyn i en pressemeddelelse.

Tilfreds borgmester for Faaborg-Midtfyn kommune Hans Stavnsager roser også Jeros:

- Vi er meget stolte af at have en virksomhed som Jeros i vores kommune. På Jeros har de altid haft blik for mennesket og været dygtige til at tage mange lærlinge og elever. Virksomheden er meget engageret i det lokale skole-virksomhedssamarbejde, og Praktikpladsprisen er en anerkendelse til Jeros på deres flotte arbejde gennem tiden med at motivere og oplære unge til deres fremtidige arbejdsliv, siger Hans Stavnsager.

Læs også : Fyens Stiftstidende


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JEROS A/S

Nyborgvej 8
5750 Ringe
Danmark
JEROS A/S

Send til en kollega

0.064