23948sdkhjf

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af DT Rullecontainer ApS

Mange kædebutikker i Danmark begynder at kigge på logistikløsninger på hjul. Det kan nemlig lette processer på centrallagre, men ikke mindst for butikspersonalet ude omkring i landet.

De største fordele ved at bruge rullecontainere i logistikken er typisk:

* Mulighed for at stable sine produkter i højden, og samtidigt holde dem beskyttet
* Ingen brug af hjælpemidler (palleløfter etc.)
* Nem håndtering uanset personale
* Masser af muligheder for individuel opbygning

Men en af de fordele kædebutikkerne er begyndt at fokusere på nu, er håndtering ude i butikkerne, og dermed (én af) deres salgsplatforme og udstillingsvindue ... og typisk deres dyreste salgskanal ift. f.eks. webshops etc.

Vi har alle sammen set det, medarbejdere i butikkerne der går frem og tilbage fra en palle, og fylder op på hylderne, fjerner emballage og samtidigt skal betjene kunder af og til. Det er tidskrævende, ineffektivt og kan også give et indtryk af en rodet butik. Udover det bruger personalet meget spildtid på, at gå frem og tilbage mellem paller, hylder og affald der typisk skal ud i et baglokale.

Ved at få leveret nye varer i rullecontainere, kan der spares rigtig meget tid for personalet, så de kan bruge den på at sælge og servicere kunder istedet. En rullecontainer med varer, kan tages med rundt til hylderne, der kan fyldes op og fjernes gammel emballage med det samme. Kommer der kunder, kan den nemt rulles til side, og der ser pænt og ordentligt ud. Samtidigt står der ikke en halvåbnet palle midt i butikken, hvor der typisk ikke er for meget plads i forvejen. Ergonomisk vil det også være bedre og nemmere løft for personalet, og de vil spare rigtig meget tid på, at de ikke skal gå fra en palle rundt til hylder og ud med evt. emballage.

Dette er kun nogle af fordelene og nogle af grundene til vi oplever øget interesse fra kædebutikker. Alle har selvfølgelig forskellige behov og forhold der skal tages hensyn til, så derfor vil vi meget gerne tage et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle mere om de forskellige løsninger. Se mere på www.dtrullecontainer.dk eller ring til Martin på tel: +45 8681 1000


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DT Rullecontainer ApS

Islandsvej 3
8700 Horsens
Danmark
DT Rullecontainer ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.219