23948sdkhjf

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

Få den grundlæggende viden om hygiejnisk design, et indblik i korrosion, den bakteriologiske verden og sammenhæng mellem udstyrs design og de mikrobiologiske problemer og udfordringer, der kan opstå ved fejldesign

Efteruddannelses kurset på DTU Center for Hygiejnisk Design er en helt unik kombination af State-of-the-art viden med hands-on aktiviteter og praksisnær indføring i hygiejnisk design.

Deltagerer vil efter kurset kunne udnytte hygiejnisk design både i fremstillingen af udstyr fra tegningsstadiet frem til slutafprøvningen af udstyret. Købere og brugere af udstyr vil kunne bruge denne viden til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring – som både kan være tidsbesparende og sikre, at mikroorganismer ikke hober sig op i udstyret.

Et fokus på fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne og kvalitet styrker produktiviteten i fødevarevirksomheder ved korrekt designet udstyr.

Centeret er som det eneste i Danmark et DANAK akkrediteret og EHEDG autoriseret testcenter, som certificerer efter European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) guidelines.

Tid:  

Den 12 og 13. marts 2019 

Sted:

DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU Fødevareinstituttet

Kemitorvet bygning 202

Mødecenteret lokale 1005

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt for mere information: Lissi Holm  lihol@food.dtu.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.067