23948sdkhjf

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

Få grundlæggende viden om hygiejnisk design, få et indblik i korrosion, den bakteriologiske verden og sammenhæng mellem udstyrs design og de mikrobiologiske problemer og udfordringer, der kan opstå ved fejldesign

Kurset er en helt unik kombination af State-of-the-art viden med hands-on aktiviteter og praksisnær indføring i hygiejnisk design.

Deltagerer vil efter kurset kunne udnytte hygiejnisk design både i fremstillingen af udstyr fra tegningsstadiet frem til slutafprøvningen af udstyret. Købere og brugere af udstyr vil kunne bruge denne viden til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring – som både kan være tidsbesparende og sikre, at mikroorganismer ikke hober sig op i udstyret.

Et fokus på fødevaresikkerhed, fødevarehygiejne og kvalitet styrker produktiviteten i fødevarevirksomheder ved korrekt designet udstyr.

Centeret er som det eneste i Danmark et DANAK akkrediteret og EHEDG autoriseret testcenter, som certificerer efter European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) guidelines.

Tid:  

Den 12 og 13. marts 2019 

Sted:

DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU Fødevareinstituttet

Kemitorvet bygning 202

Mødecenteret lokale 1005

2800 Kgs. Lyngby

Kontakt for mere information: Lissi Holm  lihol@food.dtu.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.087