23948sdkhjf

Kære kunde/samarbejdspartner

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

DTU Center for Hygiejnisk Design vil gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

 

Vi ser tilbage på et år, hvor vi, bl.a. har budt velkommen til Tanja Østergaard Pedersen, vores nye projektleder for testlaboratoriet samt Alan Friis, centerets nye AEO

DTU Center for Hygiejnisk Design kunne derudover også fejre 5 års jubilæum i november!

Centeret åbnede for 5 år siden med en vision om at videregive viden og være til nytte for samfundet og fødevareindustrien, inden for hygiejnisk design, uddannelse og efteruddannelse.  Visionen er stadig den samme, og vi er kommet langt, men behovet for viden om lovgivning og praktisk anvendelse af hygiejnisk design vokser stadig. Vores erfaring med tests på åbent og lukket udstyr, samt udstedelse af certifikater er efterspurgt – og dette mærkes på vægten af ordrebøgerne, der er fyldt op!

Efterspørgslen også på virksomhedskurser bekræfter os i, at vores arbejde er vigtigt, men vi kan kun levere de rigtige produkter i tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere, derfor er du vigtig for os!

Vi arbejder inden for et stort og vigtigt område, og vi vil altid stræbe efter at være på forkant med udviklingen. Dette er  selvfølgelig en udfordring, og et mål vi kun kan nå i fællesskab.

Derfor vil vi gerne takke for et godt samarbejde i 2018, og ser frem til endnu et år, hvor vi i fællesskab vil tage hånd om nye og spændende udfordringer.

Rigtig glædelig jul fra DTU Center for Hygiejnisk Design!

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.068