23948sdkhjf

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

Hygiejnisk design og industriel best practice spiller en stor rolle i sikker fødevareproduktion. Kom og hør en række eksperter give indlæg om nyt inden for hygiejnisk design. Tirsdag den 11. december, 2018

Du vil blive opdateret om det nyeste inden for rengøringsteknik, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne.

Formålet er at formidle den nyeste viden om opnåelse af et høje hygiejneniveau i fødevareprocesanlæg, som er afgørende for at kunne producere sikre fødevarer af høj kvalitet. Hygiejnen sikres via fokus på alle faser fra udstyrsdesign over installation til drift.

Arrangementet markerer samtidig 5 års jubilæum for DTU Center for Hygiejnisk Design og eksistensen af et EHEDG testlaboratorie i Danmark.

Symposiet er arrangeret i fællesskab mellem EHEDG Danmark, DTU Center for Hygiejnisk Design og DMN StaalNet.

Tid:                                    Tirsdag den 11. december 2018, kl. 9.30 (9.00) – 16.30

Sted:                                  Mødelokale 1, Bygning 101 A, Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding på:                www.dmn-net.com,  eller til Lissi Holm lihol@food.dtu.dk 

                                         Tilmelding senest 7. december, 2018

Pris:

Deltagelse er gratis for medlemmer af DMN StaalNet/Staalcentrum, EHEDG og kunder hos DTU Center for Hygiejnisk Design.

For alle andre opkræves et deltagergebyr på 500 kr. Ved afmelding senere end 7. december krediteres det opkrævede beløb ikke.

Program:

Rengøringsteknikker og -metoder

Tankrengøring v/ Kim Kjeldberg, Alfa Laval
Optimering af CIP-rengøring v/ Lars Houborg, Ecolab
Mobilt desinfektionsanlæg til slagterier mm. v/ Arne Jensen, ArneCo
Hygiejniske rengøringsredskaber v/ Stine Lønnerup Bislev, Vikan A/S

Virksomheds cases

Hygiejniske produktnyheder v/ Lars Engberg, AVK Danmark A/S
High-Purity rørsystemer i plast og svejsemetoder v/ Martin Parker, GPA Flowsystem A/S
Nyt om guidelines, retningslinjer og uddannelse

Nyt om EHEDG guidelines v/ Per Væggemose Nielsen og Alan Friis
Fødevarestyrelsens retningslinje for rustfrit stål v/ Alan Friis
Uddannelse hygiejnisk design ol. v/ Alan Friis

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.093