23948sdkhjf

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

Er du nysgerrig på, hvordan aktører forskellige steder i fødevarekæden kan drage forretningsmæssig nytte af ny teknologi? Så kom og deltag i symposium på SDU i Kolding den 29/11 – Vi har stadig ledige pladser.

Ny teknologi giver nye forretnings muligheder for fødevareindustrien. Dagen stiller skarpt på nye muligheder i ledelse, digitalisering, robotter ol i sammenhæng med produktionsteknologi. Eksemplerne vil berøre emner som samarbejde i værdikæden, nye muligheder inden for måling og analyse, udnyttelse af data og optimeringer i værdikæden, digitalisering og matematiske modeller samt anvendelse af robotter. Formålet er at skabe inspiration til virksomheder, så flere overvejer at anvende ny teknologi til at styre deres egen forretning.

Baggrund: Staalcentrum sætter sammen med SDU, DTU og FORCE Technology skarpt på hvordan ny teknologi kan være med til skabe forbedret forretningsgrundlag for fødevareproducenter. Projektet har forløbet de seneste 2.5 år og er finansieret af FoodNetwork.

Arrangementet er en del af FutureWeek, hvor klynger og netværk sætter fokus på den effekt, som virksomheder får af at deltage i disse.

Registrering fra kl 9.00

Program formiddag 9.30 – 12.00 – strategi og forretningsfornyelse

Velkomst v/ Alan Friis, Staalcentrum
Teknologi i strategiske samarbejder v/ Kristin Munksgaard, SDU
Robotter i fødevareindustrien skaber mulighed for ny forretning v/ Preben Hjørnet, Blueworkforce
Spørgsmål og debat
Pause 12.00 – 12.45

Frokost, netværk
Program eftermiddag 12.45 – 16.00 – ny teknologi

TEMA – Rengøringsoptimering v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology; Heidi Herup/Søren Bryde, Insatech og Lars Houborg, Ecolab. Temaet vil have fokus på udnyttelse af nye sensorer og måleprincipper til optimering af rengøring samt, hvordan dette hænger sammen med hygiejnisk design og forbedret rengøringseffektivitet
TEMA Moderne produktionsteknologi v/ Alan Friis, Staalcentrum, Peter Espersen, HYDRACT og Aberham Feyissa, DTU Fødevareinstituttet. Temaet kommer rundt om hvordan et øget fokus på digitalisering og ny teknologi kan styre og endda reformere forretningen. Det belyses tillige, hvordan matematiske modeller kan understøtte både procesudvikling og effektiv drift.

Fremtidens kompetence behov og afslutningsdiskussion – Ordet er frit, hvad mangler vi for at ny teknologi bliver en større succes i fødevareindustrien?, identifikation af projektideer, hvem gør hvad fremadrettet? v/ Alan Friis, Staalcentrum

Tilmelding: alan.friis@staalcentrum.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.073