23948sdkhjf

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

| Medlemsnyhed | Indrykket af JEROS A/S

JEROS har udviklet et effektivt rengøringssystem til vægtskåle på kombinationsvægte.

Det er både en besværlig og langsommelig opgave at udføre manuel rengøring af vægtskåle på en kombinationsvægt (multihead weigher). Ligeledes er der stor risiko for, at de dyre vægtskåle bliver beskadiget og ødelagt under håndteringen under transport og den manuelle rengøring.

For at løse disse problemer har JEROS udviklet et effektivt rengøringssystem til vægtskåle på kombinationsvægte. Systemet sikrer, at vægtskålene bliver rengjort og desinficeret på behørig vis -  hurtigt og nemt. Ligeledes beskyttes vægtskålene mod mekaniske skader under hele processen.

Selve opvasken af vægtskålene tager kun seks minutter, og vandforbruget er minimalt, faktisk kun 16 liter. En manuel rengøring med højtryksrenser og skumudlægning ville tage langt længere tid – og bruge betydeligt større vandmængder.
Opvaskemaskinen kører med et slutskyl på 85 °C, hvilket sikrer, at vægtskålene bliver rengjort og desinficeret på fuld betryggende vis. Dette er bekræftet og dokumenteret af Eurofin Steins Laboratorium.

Den hurtige vask sikrer, at produktionens nedetid minimeres. Ligeledes reduceres lønomkostningerne til rengøring af kombinationsvægten betydeligt.

Kun ved automatisering af vaskeprocessen kan der opnås et ensartet og altid tilfredsstillende vaskeresultat.

 Sådan fungerer systemet i praksis

Opvaskesystemet består af tre elementer: en ramme, der er monteret i selve opvaskemaskinen, et rullebord, der anvendes til transport af vejehovederne fra kombinationsvægten og hen til opvaskemaskinen og endelig en holder, som bærer selve vejehovederne.
De enkelte vejehoveder placeres direkte på holderen, hvorved klappen på vejehovedet åbnes, og fjederen spændes. Det sikrer en effektiv og skånsom vask af hele vejehovedet – også kringelkrogene. Herefter rulles holderen med de mange vejehoveder hen til opvaskeren og skubbes direkte ind i denne. Det sker helt uden løft. Imens vejehovederne vaskes, kan en af de ansatte rengøre kombinationsvægten og dens fastmonterede dele.

Vaskeren kan leveres i forskellige størrelser. Den store model har en vaskekapacitet på 32 vejehoveder pr. vask.

 Flere oplysninger:

JEROS A/S

Tlf. 63 62 39 13

Mail: jeros@jeros.com

Læs også her: JEROS ACE System


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JEROS A/S

Nyborgvej 8
5750 Ringe
Danmark
JEROS A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.068